Estelina Güzellik Merkezinde Saç Bakımı günümüz

Estelina Güzellik Merkezi


Herkese merhaba,
Güzellik adına zaman ilerledikçe gelişen teknolojinin nimetlerinden dilediğimizce faydalanma adına o kadar bol seçeneğimiz var ki.
Buna yardımcı profesyonel anlamda tüm donanımlara sahip merkezler hızla artmakta.
Özellikle biz bayanlar için artık bu merkezlerle bağlantımız neredeyse bir rütüel halini aldı değilmi.
Geçtiğimiz haftalarda sevgili arkadaşım Esra nın davetiyle Üsküdar'dan Başakşehir e güzellik ve bakım adına Estelina Güzellik Merkezi ne bir ziyaret de bulunduk.
Başakşehir bölgesine ilk kez gidişimdi ve Estelina Güzellik Merkezinin tahminimden daha büyük ve tam donanımlı olması beni hem şaşırttı hemde mutlu etti.


Estelina Güzellik Merkezi


Güzellik merkezinin sahibi Emine Hanım ve eşi 2015 yılında kurdukları merkezlerinde bayanların zayıflamadan masaja, cilt bakımına,kuaför hizmetlerinden epilasyona kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayabilmeleri için hizmete açmışlar.
Güzellik denince ilk akla gelen temizlik ve hijyendir benim için.Estelina Güzellik Merkezine ilk girdiğiniz anda görüp hissedeceğiniz duyguda bu.Tertemiz ve bir düzen dahilinde yeni donanımlarla dizayn edilmiş merkez hepimizin çok beğenisini kazandı.
Bizleri güler yüzle karşılayan Emine Hanım merkezlerinde verdikleri hizmetlerden kısaca bahsetmesinin ardından  güzel bir kahvaltı masasında sohbetimiz devam etti.
.
Estelina Güzellik Merkezi
Tüm merkezi gezip detaylı bilgi aldıktan sonra benim seçimim olarak kuaför bölümünde saçlarımın dip boyasını yaptırmak istedim.Merkezin üst katında bulunan kuaför bölümünde saç tırnak ve ayak bakımına kadar aklınıza gelebilecek tüm hizmeti alabiliyorsunuz.Özellikle ayak ve tırnak bakımı için ayrılmış bölümü görünce oradan çıkmak istemedim inanın.
Fotoğrafları görünce eminim beni daha iyi anlayacaksınız.

Estelina Güzellik Merkezi

Birlikte gittiğimiz Leyla ve Arzu da saçlarına boya ve bakım yaptırdılar.
Aşağıda Leyla cığımın saçlarına boya yapılırken ki görüntüsü.
Hepimizin son halinin fotoğraflarını bu yazıma ekleyeceğim.
Merkezde kullanılan tüm yardımcı son model araç gereçler kadar saç için kullanılan boyalarda kaliteli.Özellikle konu saç ise seçiciliğim haliyle dahada artıyor.
Sizin seçiminizle gözünüzün önünde hazırlanan boyalar işlerine ve müşterilerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.
Estelina Güzellik Merkezi

Benim saçlarım ve boya işleminden sonraki mutlu görüntüm ise bu şekilde.

Estelina Güzellik Merkezi

Arzu cum uzun süredir yaptırmayı düşündüğü omre işlemini yaptırdı.
Çok da güzel oldu çok yakıştı kendisine.

Estelina Güzellik Merkezi

Başakşehir bölgesinde tam teşkilatlı profesyonel uzmanlar eşliğinde bakımınız için hizmet almak isterseniz mutlaka Estelina Güzellik Merkezi ne uğramanızı tavsiye ederim.
Güzel ağırlamaları güler yüz ve özenli hizmetleri için Emine Hanım ve tüm personeline ,bu güzel gün için sevgili Esra cığıma yürekten teşekkür ederim.
Aşağıda merkeze ait iletişim adresleri ve hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi edinebilmeniz için facebook sayfa adresine ulaşabilirsiniz.

Başak Mah. Prf. Dr Necmettin Erbakan Cad.
 Arterium AVM 2. Kısım No.13-15
Istanbul

(0212) 485 6007

Yorumlar